sloep 115Op veler verzoek en na de succesvolle tocht in 2016 is het plan opgevat om ook dit jaar weer een sloepentocht te organiseren, samen met w.s.v. Westland.

Omdat onze vereniging weer enkele nieuwe sloepvaarders telt, kunnen wij toch verwachten dat er leden zijn die het gebied nog niet volledig hebben ontdekt. Meedoen is dan ook een ideale

mogelijkheid de Westlandse wateren beter te leren kennen. Net als elke tocht vangen wij aan met een koffie aan de vereniging, is er een korte bijeenkomst op het gastvrije terras van w.s.v. Westland en sluiten wij de dag af aan de haven met een heerlijk glas wijn of fris.

Zoals het er nu naar uit ziet, zal deze worden gehouden op zaterdag 3 juni met als alternatieve datum 10 juni. Nu het eerste weekend van juni ook het pinksterweekend is en zullen misschien vele elders vertoeven. Wij verzoeken bij de aanmelding aan te geven welke datum uw voorkeur heeft, en of u ook op beide data kunt meevaren. Een eerste inventarisatie geeft al aan dat 3 juni geen belemmering is.

Indien u belangstelling heeft, kunt u zich nu alvast opgeven bij ondergetekenden en de data in uw agenda zetten. Wat ons rest is goed weer en voldoende deelname. In het volgende clubblad of als u zich heeft opgegeven per mail, houden wij u op de hoogte van het verdere verloop.

Ps. Heeft u Whatsapp dan bestaat er ook een groep “Sloepentocht 2017” na aanmelding voegen wij u toe aan de groep. Zo bent u altijd geïnformeerd over de laatste nieuwtjes.

Bert Otto
06-18612669
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk van Beek
06-43698627
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

   
© 2017 - Gemaakt door DIZM