Het bestuur nodigt u uit voor een op dinsdag 13 december 2016 te houden Extra ALV. Aanvang 20.00 uur.

Deze vergadering wordt gehouden in het Clubhuis 'de Bommeer'.

Aanvang van de vergadering is 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Agenda

1.
Opening, vaststellen agenda, mededelingen en ingekomen stukken.

2. Overeenkomst tussen v.w 'de Bommeer' en fam. Van der Meijden
Aanleiding: Het Bestuur heeft het voornemen om een overeenkomst te sluiten tussen w.v. 'de Bommeer' en fam. Van der Meijden inzake dienstverlening horeca en verhuur dienstwoning voor de periode van 5 jaar.

Overeenkomstig artikel 14 lid 5c van de Statuten behoeft het bestuur de goedkeuring van de Algemene Leden Vergadering voor het aangaan van overeenkomsten die de vereniging voor langer dan 1 jaar binden.

Besluit: Het bestuur ontheffing te verlenen om een overeenkomst met de fam. van der Meijden te sluiten met een looptijd van 5 jaar.

De overeenkomst ligt op 13 december 2016 vanaf 19.30 uur ter inzage in het clubhuis.

3. Informatie over btw heffing watersportverenigingen.
Aanleiding: Op 17 november heeft de Tweede Kamer besloten de wet betreffende de btw vrijstelling voor watersportverenigingen te wijzigen. Vanaf 1 januari 2017 moeten verenigingen btw betalen over ligplaatsen voor recreatieve motorbootvaarders. Ligplaatsen voor roei-, zeil- en powerboten blijven vrijgesteld van btw.

4. Oproep ondersteuning bestuur t.b.v. de ledenadministratie.

5. Sluiting.

Voor voorstellen, vragen of opmerkingen over deze agenda kunt u contact opnemen tot één week voor aanvang vergadering met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

   
© 2017 - Gemaakt door DIZM